Kayapınar İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Saygın bir kurum olarak irfan ve ilim yolunda geleceğe ışık tutan bireyler yetiştirmek.

Misyon: Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmektir. bu misyonu gerçekleştirmek için, Kayapınar İlkokulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan bir eğitim kurumu olacaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Öğretmenlerimiz Midyattan Öğretmen servisi ile gelip gitmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 9 ÖĞRETMEN 80 ÖĞRENCİ

WEB - https://kayapinariho72.meb.k12.tr

Adres - KAYAPINAR BELDESİ YEŞİLYURT MAH. ŞEHİT ABDULKADİR ALTUNAY CAD. NO 60 İÇ KAPI NO 2 GERCÜŞ / BATMAN

Yerleşim Yeri - Okulumuz Kayapınar Beldesinde bulunmaktadır.

Ulaşım KÖY DOLMUŞLARI

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine:85 km İlçe Merkezine:30 km